12 Do's and Don ' ts for a Successful Relatii cupluri

Preludiu: Idei pentru a reanima viata sexuala

Exista o multime de moduri de a fi intim cu partenerul, activitate sexuala este una. Sex specialisti spun ca preludiu are abilitatea de a va conduce la un mult mai profund sens al ca esti si ceea ce favorizeaza sexual. Cu cat chiar mai mult va contactati legat de sex, cu atat mai confortabil amandoi va fi cu siguranta ramane in impartasind visele, nevoile, si asa mai departe. Prin urmare, ne-am ne-am gandit noteaza cateva metode poti avea cel mai eficient activitate sexuala.

Activitate sexuala este ceva pe care noi deseori tindem sa uitam uneori dar este o parte importanta a actului sexual. Pentru femele, le ofera timp pentru a „incalzi” pana si intra in starea dispozitie. Acesta suplimentar le permite ajunge la punctul culminant mult mai mult regulat.

Numeroase barbati sunt necunoscut totusi medie sanatos si echilibrat barbat dureaza aprox. 5 minute inainte de ajungerea climax in timp ce medie sanatos si echilibrat femeie poate lua ca cat 17 minute pentru a ajunge punctul culminant. Aceasta se numeste orgasm gap.

Asumati-va in afara dormitorului

In primul rand, go-to preludii regim Ar trebui sa nu incepe in camera de pat. Poate incepe cu lent, sarutari intime precum si atingandu-se reciproc in camera de zi facandu-va metoda a face sex cu drepturi depline pe pat.

Trimiteti-le text un ceva

Sextingul poate fi o fierbinte tip de activitate sexuala, in special atunci cand include tachinarea partenerului dincolo a ecranului. Lasati partenerului dvs. stiti ceea ce cel mai probabil sa le faceti sau ceea ce doriti sa va faca. Lasati-i vizualizati mici scene in capul lor precum si acestea vor cu siguranta toate de asemenea incantat sa obtine resedinta pentru ultimul face-off din cauza faptului ca sunt in prezent activat cu toate textele.

Trimite-le un sufocant foto

Dirty vorbirea este calda! Dar o fotografie poate lasa mult mai putin mult mai putin pentru creativitate. Revendica insotitorul apreciaza de ea cand ii trimiti o sexy poza tine. De ce nu faci exact ca atunci cand te afli in starea de spirit? Stabiliti starea de spirit trimitandu-le o sexy poza cu dvs. sau ceea ce cu siguranta purtati in seara si permiteti restului restului sa vorbeasca.

Utilizati dvs. preferat lenjerie intima

Acest lucru cu siguranta va intra convenabil daca intentionati folosind anterior idee. Chiar daca nu aveti nicio intentie de a va trimite insotitorului un atractiv selfie, fierbinte lenjerie va cu siguranta orice fel de zi va pune in dispozitia si spori dvs. proprii speranta pentru ce de ce ar putea veni mai tarziu acea noapte.

Obtineti la indemana, inca nu mult prea mult

Multi indivizi gandi preludii inseamna degetare si, de asemenea, sex oral numai. S-ar putea ar putea fi timpul sa luminati-va voi insiva pe la fel ca preludiu poate inseamna o multime de diferite lucruri prea. Permiteti-va sarutarile, atingerile precum si rontai invata pe amandoi cum tentant activitatea sexuala poate obtine si apoi permite sa-ti conduca drumul la sex.

Obtineti Spatiul Gata pentru sex

O multime de oameni au aceasta viziune-tunel capacitate la zero in ceea ce fac si, de asemenea, Doamne au tendinta sa obtina distras usor prin setare si acel lista de verificare a lucrurilor care trebuie sa fie realizate.

Daca o invitati in camera, faceti efortul pentru a sterge de mizerie, tratati cu cearsafurile, ridicati rufele, precum si in general curata casa.

Niciodata niciodata dauneaza sa seteze scena. Dim luminile, aprindeti o lumanare, porniti unele muzica sau cel putin, opri YouTube.

image

Ia-ti timpul dezbracandu-te

Daca mergeti cu preludiu doamne place, amintiti-va ca este mult mai mult sexy si interesant daca va luati timpul peeling off straturile de imbracaminte.

Da, poate fi greu sa rata pe cont propriu cand vrei obtii ochii tai in tot corpul ei.

Ea cu siguranta pretui speranta care apare cu eliminarea unuia scriere -up de imbracaminte deodata si, de asemenea, atentia pe care o oferta corpul ei in acelasi timp.

Elimina tricou precum si mangaie-i pe umeri precum si, pe brate. Efectueaza pantalonii ei, incet, si saruta sau atinge-i picioarele si, de asemenea, picioarele superioare la fel ca tine. Indeparteaza sutienul ei si, de asemenea, atinge sanii. Efectueaza lenjerie precum si ... ai intelegi.

Faceti clitorisul Si Puncte G pe locuri pe traseu, nu Inceput Puncte

Chiar nu ti-a mama arata sa nu consumi desert inainte cina ?

Clitorisul precum si Punctul G sunt foarte importante indica stiu pe corpul unei femei, totusi preludii trebuie sa niciodata niciodata incepe aici .

Prelucrare inainte sexul este totul despre incurajator sa o obtina incalzit si de asemenea pregatit. Scufundarea direct in clitoris excitare sau punct G stimulare pur si simplu nu functioneaza daca nu este cel putin partial entuziasmat deja.

Lent, Construiti Asteptare

Obtinerea un pic mult mai mult aprofundat cu sugestie 3 deasupra, reducerea este ceva care poate functiona minuni pentru activitate sexuala eforturi, si, de asemenea, acesta este printre activitate http://sites.simbla.com/6de411fe-a584-9851-e3c2-ea674c720302/tyrelaxcso6319 sexuala idei pentru barbati care pot fi cel mai mare lupta.

Da, esti incantat, prin urmare este ea, totusi totusi intentionezi sa acumulezi ceva exceptional important pentru experienta total sexual: in asteptare placere. Reducerea rularii dvs. este cel mai simplu mod de a face acest lucru.

Nu Fiti-va frica Pentru a pune Preocupari

obiectivul tau este sa-l excita, totusi daca te lupti cu selectarea ce ii place ii place, doar intreaba.

O multime de femeilor valoare simplu preocupari; ii arata ca intentionezi sa-i multumesti inseamna ca ea astfel incat sa fie fericita, si asta poate fi o pornire pe toate pe cont propriu.

Nu permite intrebari sa fie adolescent. Puneti unele presupuse in ele, sau utilizati realitate de care aveti nevoie indrumare ca o oportunitate de a infuza niste discutii murdare.