15 Cele mai bune bloguri de urmat despre film porno

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine dati o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, Aflați mai multe aici ati putea pune un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

image

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si trimitere, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care necesita o semnificativa suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Util asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself - in ciuda daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.