Adevărul urât despre sex

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi indicatori si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web precum si specializate magazine dati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt vital sa decide un termen in prealabil cu partenerul http://raymondkdlh334.iamarrows.com/cea-mai-mare-parte-a-sexului-lor dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este unica tehnica care necesita o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia sa fie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

image

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.