Ce ne poate învăța Hollywood-ul despre sex

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

image

Intelegere inainte incercare

Inaintea Click aici! scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si. Desigur, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet si specializate magazine oferiti o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si selecteaza o rochie care da la fel de mult acces la busturi precum si mai jos jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt crucial sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o unica practica care necesita o mare cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.