Cele 12 cele mai bune filme porno Urmăriți pe Twitter

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza idei si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai crucial BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si. Evident, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine oferiti o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele joc suprematie precum si trimitere, un cuvant sigur este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este de fapt vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care are nevoie o uriasa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi Faceți clic pentru a afla mai multe apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion climax yourself - indiferent de daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.