Cum să stăpânești sexul în 6 pași simpli

Metode pentru condimentarea vietii de cuplu

Indiferent daca problema este mare sau mic, exista o multime de lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. legata de sex bunastare merge mana in mana cu total psihologic, fizic, si, de asemenea, emotional wellness. Interactiunea cu insotitorul, pastrarea un sanatos stil de viata, folosindu-va insusi din unele din numeroasele superbe auto-ajutorare materiale de pe piata, si, de asemenea, doar sa te bucuri te poate te ajuta sa faci vreme momente grele

Placere o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de emotii. De la dragoste, exaltare, precum si tandrete pana la dor, stres si anxietate, si nemultumire - reactiile sunt la fel de diferite ca si experientele sexuale. Ce este mai mult, multi oameni cu siguranta intalnire toate aceste emotii si, de asemenea, multe altele unui sex viata numeroase ani.

Dar ce este sexul, cu adevarat?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu un suplimentar hormonal determinat de fizic caracteristica facut pentru a continuati soiurile. Evident, acel subtire vedere subestimeaza complexitatea omului sexual reactie. Impreuna cu fortele biochimice presiuni la locul de munca, experientele tale si, de asemenea, asteptari ajutor modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile referitoare ceea ce constituie o recompensare legata de sex link, precum si, conexiune cu partenerul sunt vital luati in considerare capacitatea dvs. de a stabili precum si mentine o satisfactie viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

Mai multe perechi gasiti este greu sa discutati sex si sub cel mai eficient dintre circumstante. Cand legat de sex probleme apar, senzatii de durere, mila, rusine, precum si animozitate poate opri discutie cu totul. Pentru ca extraordinar comunicare este o piatra de temelie a sanatos si echilibrat relatie, stabilirea o discutie este pasul initial nu numai la mult mai buna sex viata, dar de asemenea la o mai buna emotionala. Aici sunt cateva sugestii pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista doua tipuri de sexuale conversatii: cele pe care le aveti in dormitor precum si pe care le ai in alte locuri. Este perfect adecvat sa informeaza companion ceea ce simte cu adevarat excelent in mijlocul dragostei, totusi este cel mai bun sa astepti pana cand ramaneti in mai mult neutru setare pentru treceti mai mare ingrijorari, cum ar fi nepotrivit libido sau climax probleme.

Evitati criticati. Canapea sugestii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar imi place cand ma atingi de par usor facand acest lucru, „in loc de concentrandu-se pe cele dezavantaje. Abordare legata de sex problema ca o problema care trebuie rezolvata cu fiecare altul spre deosebire de un antrenament in atribuire vina.

Ai inceredere pe companionul tau referitor la modificari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va seara sau menopauza v-a facut de fapt canalul vaginal uscat, vorbeste cu insotitor referitor la aceste puncte. Este mult mai bine ca el stie ceea ce de fapt are loc spre deosebire de analizeaza aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat precum si tu nu mai obtii o erectie doar din gandul de sex, dezvaluie-ti partener exact cum sa stimuleaza pe tine mai degraba decat lasa-o crede ca nu este atractiva suficient pentru a trezi te mai.

Fii sincer. Poti crezi ca protejezi partenerului tau senzatii prin falsificare un punct culminant, inca in realitate sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de testare pe cat este de a vorbi despre orice fel de legat de sex problema, probleme Accesați acest site nivel creste cand problema este ingropata sub ani de minciuni, ranit, precum si animozitate.

Utilizarea auto-ajutorului abordari

image

Tratarea sexual probleme este mai usor acum decat vreodata. Revolutionare medicamente si, de asemenea, specialist sex specialisti exista daca le solicitati. Totusi puteti puteti fi capabil sa rezolva minor sexual probleme facand cateva modificari in relatii sexuale design. Aici sunt cateva puncte pe care le puteti incerca in casa.

Ilumineaza pe cont propriu. intr-un mod ar dori sa fie atins. Acest lucru va va va va oferi o mult mai buna senzatie de cat de mult stres, de la bland catre companie, ar trebui utilizati.

Incercati diferite setari. Crearea un repertoriu de diferite legate de sex pozitii nu numai adauga rata dobanzii pentru relatii sexuale, totusi poate si asistenta cuceresc probleme. De exemplu, sporit stimulare la punctul G care are loc cand un barbat isi intra partenerul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Noteaza fanteziile tale. Acest exercitiu va poate ajuta va explorati fezabil activitati pe care credeti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te la o experienta sau un film care te-a trezit si apoi iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special valoros pentru persoane cu redus dorinta.