Ghidul intermediar al sexului

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi idei precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si. Cu siguranta, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, net si specialitate magazine furnizati o masiva selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar important sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care necesita o semnificativa suma de incredere in companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - indiferent daca http://deankwil854.lucialpiazzale.com/cum-sa-castigi-mare-in-industria-sexului ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

image

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.