O privire asupra Viitor: Cum va arăta industria sexuală în 10 ani?

Cele mai populare filme senzuale din istorie

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinematograf - minute folosit pentru a provoca, activati, precum si pentru a impinge marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun definitie a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste si mai mult clar la acel nivel de subiectivitate, precum si pe pelicula, teste externe limitari ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am s-ar putea nu chiar intelegem cand il vedem. O multime de povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un client viata de zi cu zi; precum si chiar un evidentiat cuvant sau expresie sugerand necunoscut, de asemenea neintentionat semnificatie. Si desigur, uneori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau replica afectiune sub idilic, somptuos iluminare.

image

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai eficient sexual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu foame si, de asemenea rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar document sexual si, de asemenea incantator fantezii, le descopera. Cantitatea de spectatori vizionat, stare, un adolescent amuzant unde sunt initial favorit vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Prin urmare, aceasta listare aduna cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si vedeta sau actrita in o functie care indeplinit sau transformat piata tinta asteptari, sau doar capturat momente de frumusete, interes sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, bolnav, sau irepresionabil omenire. Dar fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista numai din cauza central - specific, ca specific dorinta continua sa fie redus, neglijat sau depasit de politic responsabilitate, daca nu la fel psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai aclamati actori pe planeta a descrie un opus circumstanta - un tip atat de asaltat de catastrofa ca poate numai pleca in legat de sex licentiune. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de omonim imitatori si copiati pisici (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) produs a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete calatorit globul, dormit cu uimitor, confidential insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "potrivit" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise nu fusese scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) oferit titlul personalitate agentie si, Site grozav de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi o multime de ele distinct si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan criterii, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris precum si ghidat acest remarcabil pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de servitute pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda precum si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste referitoare la trecut precum si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte intentionat si, de asemenea dezvoltarea momente critic pentru viata lor emotionala.