Ultimul ghid pentru relații cupluri

Cele mai bune filme erotice din lume

Fiecare din aceste filme contin puncte de referinta momente in cinematograf - momente folosit pentru a provoca, titilati, si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun interpretare a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste si mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si pe film, verifica externe limite ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea stiu cand il vedem. Multe povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc 2 personalitati niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mai scurt, decat gasit in un vizualizator viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie sugerand nespus, de asemenea neasteptat semnificatie. Si desigur, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau replica afectiune sub idilic, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca selectarea cel mai bun erotic filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor propriu foame si pasiuni. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu document sexual si, de asemenea incantator vise, le le dezvaluie. Cantitatea de cinefili vizionat, spune, un adolescent amuzant unde sunt foarte intai favorit vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in o functie care indeplinit sau schimbat piata tinta asteptari, sau doar capturat minute de frumusete, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Dar fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare doar prin principal tema - si anume, ca specific nevoie ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, altfel la fel emotional si, fizic represiune. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti actori in lume a arata un contrar scenariu - un tip atat de asaltat de catastrofa ca poate numai pleca in sexual rautate. Controversa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, definitiv nuanta cum se vede eficiente si, de asemenea film in intregime.

image

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, zeci de nume copicats si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit globul, copulat atractiv, anonim insotitori precum si au pacalit tabuurile din presupus "bun" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise nu fusese compus de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj firma precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, precum si viata lunga, intr-o perioada de stiinta, si abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in propriul metoda. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si ghidat acest uimitor film despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) vanduta in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai https://www.evernote.com/shard/s727/sh/c11f54e6-11be-9368-b759-2d8bef95b92d/702d9a71ba4941f315d1c548ded865a6 tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste referitoare la trecut precum si, existent, sex precum si dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte intentionat precum si crearea momente pivot pentru viata lor psihologica.