Unde va fi Relatii cupluri la 1 an de acum?

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

image

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele joc dominanta precum si trimitere, fara risc este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar vital sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o speciala practica care are nevoie o substantiala suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si apreciati https://articlescad.com/cele-mai-frecvente-gre-eli-pe-care-oamenii-le-fac-cu-sexul-1010668.html sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.