Will Relatii cupluri ever Die?

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

image

Cod Costum

Unul dintre cel mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet si specializate magazine furnizati o uriasa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista Află mai multe pericolul de genuine disconfort, este cu adevarat important sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o unica metoda care necesita o mare cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.